Udruga Studio B

Naša Udruga u partnerstvu s Općinom Vrbje i Udrugom Pozitiva od 1. rujna 2023. godine provodi projekt „Roditeljski kompas“. Cilj projekta je pružanje aktivne podrške roditeljima na području zapadnog dijela Brodsko-posavske županije. Projekt je financirao Središnji državni ured za demografiju i mlade u iznosu od 12.605,00 €. U sklopu projekta su održana predavanja za roditelje, kampanja „Super tata“, istraživanje o uključenosti očeva u svakodnevnom životu, a u narednom periodu provodit će se individualna i grupna podrška roditeljima od strane psihologa, edukacija o sigurnosti na internetu te izložba „Moj tata – moj heroj“.

Ovim putem Vas pozivamo na suradnju u provedbi aktivnosti „Moj tata – moj heroj“. U sklopu aktivnosti djeca od 1. do 4. razreda bi trebali vizualno, u tehnici po želji, pokazati kako u njihovim očima izgledaju njihovi očevi. Crteži bi trebali biti na papiru veličine A4, a za najkreativnije radove će biti osigurane simbolične nagrade. Stoga molimo da djeca napišu svoje ime, prezime i godine života ili razred na crtež.

Crteže prikupljamo do 15. ožujka, a nakon toga će biti organizirana u travnju u prostoru naše organizacije u Bodovaljcima (Društveni centar Bodovaljci) te će biti otvorena za roditelje, djecu i sve zainteresirane osobe.

Crteže možete poslati poštom ili ih možete osobno donijeti u prostor naše Udruge.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefona 035/410-820, mobitela 099 878 5031 (Boris Lekić – voditelj projekta) ili putem e-maila: ured.studiob@gmail.com