Udruga Studio B

Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja “Studio B” je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

studio b logo

Udruga Studio B jučer je, 9.7., organizirala otvorenje Kluba za djecu i mlade Bodovaljci. Na otvorenju su se okupili djeca od 8 do 14 godina, te mladi od 15 do 29 godina iz Bodovaljaca, njih preko 20; te volonteri Udruge. Klub je otvoren u 19,00 h, a tom prigodom sve pristutne je pozdravila predsjednica Udruge te im predstavila projekt “Šareni leksikon edukacije tolerancije” u sklopu kojeg će se ova aktivnost provoditi. Uslijedio je veliki party otvorenja koji je potrajao do 23.00 h.

Klub za djecu i mlade je namijenjen osmišljavanju i realiziranju radionica od interesa mladih za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, njihov sveobuhvatan i kvalitetan razvoj. Projektom je predviđena provedba filmskih večeri, dana društvenih igara, kreativnih i glazbenih radionica; te ostalih aktivnosti sukladno potrebama samih korisnika. Klub za djecu i mlade otvoren je djeci od 8 do 14 godina, te mladima od 15 do 29 godina iz naselja Bodovaljci, te ostalih naselja s područje općine Vrbje. Cilj Kluba je osnaživanje mladih za uključivanje kao korisnika, volontera ali i kao izvoditelja programa, te omogućavanje kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za vrijeme ljetnih praznika. Poseban naglasak stavljen je na podršku idejama/inicijativama/projektima mladih s ciljem njihova osnaživanja za sudjelovanje u zajednici te samoaktualizaciju.

Ovim putem pozivamo sve koji se žele volonterski uključiti u organizaciju aktivnosti Kluba da nam se jave putem web stranice, Facebook stranice ili nas posjete u Klubu.

Podsjećamo da se ova aktivnost provodi u sklopu projekta “Šareni L.E.T.” koji je odobren na javnom pozivu Zaklade “Hrvatska za djecu”, te će se provoditi do 31.12. ove godine.

Ovim putem se zahvaljujemo i općini Vrbje na podupiranju aktivnosti Kluba za djecu i mlade i našim sugrađanima koji su svojim donacijama podržali provedbu ove aktivnosti. Također, zahvaljujemo se svim volonterima koji su se uključili u organizaciju aktivnosti.