Udruga Studio B

Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja “Studio B” je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

studio b logo

U sklopu projekta “Roditeljski kompas” provodimo istraživanje o uključenosti očeva u obiteljski život. Rezultati istraživanja će dati uvid u stvarne podatke o uključenosti očeva u obiteljskom životu, a dobiveni podaci će se koristiti za planiranje daljnjih aktivnosti projekta i/ili novih inicijativa i projekata temeljenih na dokazima i utvrđenim potrebama. Aktivnost će pružiti pozitivan utjecaj na promjene stavova i normi vezanih uz tradicionalnu podjelu uloga u ruralnim obiteljima i poticanje na veću ravnopravnost spolova. Nakon obrade podataka iz istraživanja, rezultati će biti objavljeni u brošuri te na društvenim mrežama nositelja i partnera. Ciljana skupina su očevi maloljetne djece s područja zapadnog dijela Brodsko-posavske županije.  

Popunjavanje upitnika traje maksimalno 15 minuta, a poveznica na upitnik je: https://forms.gle/oWQ2zfJeFUBsGkk49

Istraživanje se provodi u sklopu projekta „Roditeljski kompas“ financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Projekt se provodi od 01.09.2023. godine do 30.06.2024.godine. Nositelj projekta je Udruga Studio B, a partneri su Općina Vrbje i Udruga Pozitiva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)