Udruga Studio B

Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja “Studio B” je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

studio b logo
Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja Studio B od početka siječnja provodi projekt „RU:TOPIA –zajednica po mjeri mladih II“. Projekt je podržao Središnji državni ured za demografiju i mlade kroz natječaj “Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2022. godinu”. Partner u provedbi projekta je Općina Vrbje. Projekt će trajati do 31. prosinca 2023.
U sklopu aktivnosti #Informativka, izrađena je brošura s relevantnim podacima o aktualnim mjerama i programima za mlade Općine Vrbje. Brošura sadrži sve važne informacije o mjerama i programima koji su namijenjeni mladima u Općini Vrbje.  Provedbom ovih mjera i programa nastoji se stvoriti poticajno okruženje za razvoj njihovih potencijala i doprinosa zajednici, te općina vjeruje u važnost podrške mladima i ulaganja u njihovu budućnost.
Sve važne informacije o načinu ostvarivanja prava iz ovih mjera i programa možete saznati na web stranici Općine, te prateći njihovu facebook stranicu Općina Vrbje.
Brošura