Udruga Studio B

Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja “Studio B” je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

studio b logo

Udruga Studio B je 29. prosinca održala božićnu priredbu u Društvenom domu u Bodovaljcima.

Priredbu je pripremila naša volonterka Valentina Stojaković koja je uvježbala naše najmlađe volonterke i volontere Laru, Petru, Lanu, Emu, Niku i Gabriela. Djeca su otpjevala nekoliko božićnih pjesama i izvela dvije recitacije.

Ovaj je događaj okupio svu djecu iz Bodovaljaca od 0 do 10 godina, ukupno njih 50, njihove roditelje, bake i djedove. Božićnu priredbu su otvorile predsjednica i tajnica naše Udruge, koje su nakon predstave uručile prigodne poklone svoj djeci. Važno je naglasiti da je Udruga Studio B usmjerena promicanju jednakosti, naročito rodne ravnopravnosti, tako da su svi pokloni bili rodno neutralni. Nakon priredbe i darivanja održano je druženje svih okupljenih uz osvježenje.

Ovim putem želimo zahvaliti Hrvatskoj banci za obnovu i razvoj (HBOR) koja je svojom donacijom pružila podršku uljepšavanju božićnih blagdana našoj djeci! Nadamo se da ćemo i u narednim godinama biti u mogućnosti organizirati ovaj event!