Udruga Studio B

Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja “Studio B” je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

studio b logo

Udruga Studio B 18. je prosinca, u suradnji s OŠ „Vladimir Nazor“ – PŠ Bodovaljci, u prostoru škole održala božićnu predstavu pod nazivom „Božićna čarolija“.

Predstavu su pripremili učenici škole, zajedno s učiteljicama Marinom Milković i Anitom Rostohar, a tijekom predstave uprizorili su dva igrokaza, te nekoliko recitacija, i otpjevali nekoliko božićnih pjesama.

Ovaj je događaj okupio sve učenike PŠ Bodovaljci, njihove roditelje, bake i djedove, te svu ostalu djecu od 0 do 7 godina. Božićnu priredbu su otvorile predsjednica i tajnica naše Udruge, koje su nakon predstave uručile prigodne poklone svoj djeci.
Važno je naglasiti da je Udruga Studio B usmjerena promicanju jednakosti, naročito rodne ravnopravnosti, tako da su svi pokloni bili rodno neutralni.

Ovim putem želimo zahvaliti HBOR-u i CVH koji su svojima donacijama pružili podršku uljepšavanju božićnih blagdana našoj djeci! Također, zahvaljujemo PŠ Bodovaljci na izvrsnoj suradnji tijekom cijele godine, te se nadamo da će ova aktivnost biti održana i narednih godina!