Udruga Studio B

Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja “Studio B” je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

studio b logo

Naša udruga je 19. prosinca 2022. godine održala je aktivnost „Božićna čarolija 2022“. Ova aktivnost je okupila svu djecu od 0 godina do zaključno 4. razreda osnovne škole, odnosno 37 djece iz naselja Bodovaljci.

Priredbu su pripremili učenici i učenice od 1. do 3. razreda osnovne škole, ukupno njih 16, uz pomoć učiteljica Anite i Marine, a tijekom priredbe su recitirali pjesme te su otpjevali nekoliko božićnih pjesama.

Aktivnost je otvorio zaposlenik i član Izvršnog odbora Udruge, Boris Lekić, koji se zahvalio najmlađim volonterkama i volonterima koji su s učiteljicama pripremili program priredbe te svim roditeljima i članovima obitelji koji su se odazvali na ovaj događaj. Nakon priredbe, posjetio nas je poseban gost – Djed Božićnjak koji je uz pomoć zaposlenice i zaposlenika Udruge podijelio djeci poklone. Svi pokloni su, sukladno promicanju rodne ravnopravnosti, bili rodno neutralni, a darovi su bili podijeljeni sukladno dobi djece. Nakon priredbe i darivanja održano je druženje svih okupljenih uz osvježenje.

Aktivnost je financijski podržala Hrvatska banka za obnovu i razvoj (HBOR) kojoj ovim putem zahvaljujemo na doniranim sredstvima te se nadamo će se ovakve aktivnosti nastaviti!